click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, February 24, 2011

Petra Nabila dulu Ratu Pecut kini?

Dulu..hensem..macam laki siot..
sekarang..(-_-") baru nampak perempuan sikit
dah membina lemak sekarang
dengar cerita dah jadi ratu perut (-_-") huhu gurau2 manje je noh~
Tapi tak tahu la ape cer die skang..dulu memang idola lovebelacan lah! heimokk

9 comments:

suhaily said...

dah bersara dari sukan memang cenggitu...badan nek dari biasa

zayani Halil said...

tgk jgk..kalo xreti jage badan..
aku dulu sukan jgk dr form 1 tiap2 taun main sampai matrik
kat u je tade mase join masum sbb filwork huhu

Anonymous said...

patut ah kau gemuk

Anonymous said...

HAHAHAAHA...cambodo sial anon

Anonymous said...

Lantaklah dia gemuk ker apa ker at least dia atlit yang berjaya pecahkan rekod sukma ... Ko ada?

Mae Michierin said...

Wakakakakaka.....

Mae Michierin said...

Wakakakakaka.....

Anonymous said...

ni aku selalu nampak kat kilang aku...dh jd engineer skrg

Anonymous said...

Yg komen kt atas ni sabran dhok!!

apesal.com