click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Tuesday, January 5, 2010

JPA OH JPA

Setelah lame simpan niat dalam hati nak create blog ni akhirnya berjaya jugak atas

dorongan seorang kawan kat ym yang saye baru kenal tak sampai sebulan..ahaks..thanks to

you my friend.Ni semua gara-gara duit JPA untuk sem 2009/2010 tak masuk-masuk

lagi..sepatutnye masuk 21hb december 2009..Ni da 6hb januari 2010 ok..hampir 3 minggu

jugaklah.disebabkan kelewatan itu saye nekad mintak link cari duit online yang

menguntungkan dalam fesbuk dengan alasan tak suke berhutang.haha.last2..dalam banyak2

komen..nah,adam noah bagi satu link

ni rupenye link blog member die..katenye why don't you try making money easily cam

kawan die buat.Memandangkan saye ni teramatlah rajin mengonlinekan diri memang

patutlah buat satu..selame

ni pun asyik usha blog orang lain je..asyik jadi follower.Ni la masenye pun nk cari

duit lebih..(tu pun kalau blog ni laku..haha)Lagipun nampak cambest je tengok orang

lain ada belog..lately,tak sangke belog yang saye slalu bace masuk paper.saye suke

tgk belog die sebab die bijak,klaka dan cantik walaupun junior je tuh.(padehal jeles

nak mati haha) ni link belog die-->http://inibelogsaya.blogspot.com/

No comments:

apesal.com