click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, January 13, 2010

PERMULAAN SEMESTER YANG TERUK~

semester ni serius yang paling teruk rasenye~ da la duit JPA yang slalunye tiap2 sem masuk paling awal tapi sem ni paling lambat.tak tau la masalah dengan ukm or jpa..dimulai dengan awal bulan satu disambut dihadapan facebook yang tak happening langsung.kalau kat rumah malam taun baru mesti bertanggek depan tv sebab starmovie slalu pasang citer best2..tapi kat sini..dah la tv senior konker,air pun tak de..tensionye!! rasenye dah 3minggu takde air kat blok nih..then dapat berita mak masuk wad sebab ape pun tak sure..hanset tak leh kol orang sebab tak bayar bil sebanyak rm160,tak bayar sebab jpa tak masuk..sumer berkait2..pastu asyik gaduh dengan halil je start awal bulan sampai 13hb ni..sehari pun takde yang ok..pastu kalah futsal yang dah hari2 training seminggu sebelum game..paling tensen minggu ni sebab kena main beach volleyball,then ada ko-k..dah la minggu lepas tak pegi..sekali tak pegi kira 2jam kuliah,kalau 2 kali,dah 4jam..tak pasal2 kena bar exam camni..hishh..pastu minggu depan ade lak program mahasiswa anjuran geologi yang aku rase cam membebankan aku..nak suruh cari marketing?serius aku kering gilo time ni..mane nak cari duit nak topup..tu sebab kalau diberi pilihan sukan dengan pengurusan aku rela berpenat lelah dengan sukan dari pengurusan yang tak profesional ok..kalau masuk minggu depan tak pegi ko-k memang aku rase kena bar lah exam camni..dah la satu badan injured main futsal haritu terjatuh..tak pernah2 aku injured minggu ni jugaklah injurednye..alahai..rasenye tak kesampaian lah hasrat aku nak join squasy sem ni..tapi aku rase setiap yang jadi mesti ada hikmahnya..aku tahu..tuhan sayangkan aku..die nak uji aku tahan ke tak ujian ni..=)

3 comments:

Anonymous said...

salam.
pertama kali ak bce blog org then komen...
hak3..
bizi btol makcik ni.
program mahasiswa ng pelajar?
cm menarik.tp np ko xsuke?
xsuke xpyh join.p men sukan kt sane..
ko kan suke bersukan.dun join lorh program tu.
xda kepentingan kt ko pon kn.
doa cpt2 jpa ko msok cpt.bru setel masalah ko.
masalah ko tu sbb xda duit.tu berkait2 tol x?
laz2....take care
from

zayani zidane said...

anonymous>tu ah pasal..tp aku kene join gak prog tu,kalau tak join pengarah prog suruh bayar duit baju..duit jugak tu..kalao seriggit xpe lah..ni komfem >rm50..adehh..
tensyen paling besar-->no facebook this year..windunyer~serius..
aku cam kenal ayt ko la.anonymous..haha

Anonymous said...

anonymous>> dasat!! bju rm50..cekik tulng btol tuh...mak ai...ko knl anonymous??

apesal.com