click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, February 25, 2010

my pet~

This is my new pet..jumpa time on da way balik bilik pas baru abis stadi.ingat time tu nak biar je die..tapi he's so tiny..sian pulak..takut die kene gigit semut ke..kumbang ke,kene makan burung hantu ke,kucing jantan ke..dan ke yang lain2..tak pe lah,bela kejap sampai dah boleh bukak mate (* *)..wink wink *dah try letak luar bilik mane tau mak die nak ambik..tapi dari die disuap soya oleh budak2 blok aku,lalu aku ambik keputusan letak dalam bilik dalam kotak kasut line 7 aku..


ni la si toek yang manje dengan baju aku..last2 nak tidurkan die senang je,bagi die tidur atas baju aku..hambik la,aku halalkan..mungkin sebab aku gunakan downy kot..tido seolah2 masih janin didalam perot ibunye..haha*tak tau die tengah tidur ke hape..senyap je..tapi bukan mati sebab nadi ade lagi..kucing ni baru 3hari umur die..takleh bukak mate lagi..mahi cakap lagi 2minggu baru mate die bukak..haiiyyaa

still tengah fikir nak bagi name pe kat die..hurmm..name ape best ek??
nasib baik mahi dan kak yati sponsor botol susu dan susu kucing..thanks tau mahi..kalau tak aku bia je die minum soya yang orang bagi tu kat lua..(-_-")




1 comment:

aCu said...

kalau taukeh Downy bace ko nye blog, sure die amek ko jadi duta die.

apesal.com