click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, February 17, 2010

THE WOLFMAN

Semalam p tengok wayang kat ipoh parade..tengok The Wolfman je..takde citer langsung..ade la 3 movie je yang di tayang untuk midnite..ceh, yang ade pun The 13soldier,The pierce and the lightning thief ngan the wolfman..sume bosan..dah alang2 pegi wayang,takkan nak balik kot..bazir duit minyak je..tengok je wolfman..agan bosan la..sound efek je gempak,pastu banyak suspen2 nak bagi orang terkejut konon..tapi tak terkejut pun..sebab aku sempat tutup mate..haha..kalau nak rate movie ni leh bagi 2 bintang je..sebab dah boleh agak ending camner sume..hhahaha

2 comments:

Kamil said...

pierce and the lightning thief filem ape?x prsn pun ade kt wayang..percy jackson and lightning thief ade la ahaha

zayani zidane said...

haha..ntah..aku xtgk pun tajuk die..sepintas lalu je..aku reka jela yg aku xingt tu..buat2 xtau da la ko ni pun..haishh

apesal.com