click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, March 22, 2010

blogku kini berwajah baru weeee~

ye,itulah tajuk entry kita malam ini ya kawan kawan. Setelah berbulan aku cari macam mane caranya mencantikkan blog aku yang merimaskan ni,akhirnye jumpe jugak dengan sendirinya..wakakaka..punyelah senang kacang maklodeh..kacang maklodeh pun tak boleh lawan senangnye buat blog background ni..Habis sume member aku yang buat blog aku cari kat bangunan geo tadi..bukan ramai pun..azuan daud dengan wani..haihh..akhirnye tibe2 ade sorang tu blogwalking tadi, dah memang kebiasaan aku kalo orang blogwalking,aku pun terus runwalking kat blog dier..excited kan..maklumlah aku ni newbie nak kumpul kawan2..haha..tengok budak tu fulamakhai, frens baru tak sampai 10 orang blog santhek giler..tergugat keimanan aku dow..haha..cari punya cari,jumpa rahsienye..rupenye die pegi link ni..ade kat tepi header blog die..aku tak taw pulak name bende ni blogbackground.mati2 aku ingat templates..cis,die punye proses 3minit pun tak sampai.anda takkan kehilangan ape2.just follow the instruction ok..selamat mencuba dan jangan bagi same background kite ye..(-_-") haha


ni antara lain pattern yang ade..smart,mudah dan funky~


p/s: saje nak kongsi kejayaan ni dengan kawan2 yang lain sebab aku dah merase peritnye jadi orang yang mencari sesuatu berbulan2..haha

7 comments:

Sly Nolan said...

cantik! nicely done! gratz~

Nay-MrsNurl said...

=) great choice of b'ground..

.::WaNiE::. said...

wani takut nak edit background sendiri salu mesti tunggu kakak yg buatkan

sbb kalau tersenget jek ke tak kuar apa2 ke,mula la gelabah tak hengat hahah

zayani zidane said...

wanie>haha..ni sure tak senget punye..sebab tak kacau edit html..just add gadjet then copy paste kat java/html tu je..
nay>thx ek..inspired me..hehe..urs is reallt nice =)
sly nolan> thx..n thx to nay..haha..xabs2..

Alwanie Iberahim said...

sumpah lawa! biase kalo ak tkar layout sure ilang gak gadjet2 dlm blog ak sebelum 2. haihh. ko nye x ilang eh? kongsi2.

zayani zidane said...

alwanie> ni blogbackground je.xde kaitan ngn template..just copy paste code kat add widget>java html..memanglah xkan hilang..tp sblm tu kene tuka base template putih..aku pun xtaw sgt lah..huhu

aimi-san said...

hoh~ bgus333

apesal.com