click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Saturday, March 20, 2010

how your future baby will looks like~

kebosanan malam ni aku isi dengan morphing kan gambar2 yang sedia ada dalam my document aku..haihh..memang hobi aku mengedit gambar pun...tapi morphing kali ni betul2 best..boleh tengok macam mane rupe baby korang nanti.cool kan? haha..tapi belum tentu lagi muke anak korang camni..bende ni just combine muke pasangan korang,then ramalkan muke baby korang yang lebih kurang cam korang jugak..haha..ni gambar baby aku nanti..korang pulak camner? try sendiri kat  www.morphthing.com



belum pikir name anak lagi..haha

1 comment:

Fir.Dha.Us said...

smart n style = comelnyeee!!!
hehe

apesal.com