click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, April 15, 2010

BLOG AKU TAK BEST PUN !! fine!

yea..itulah kritikan paling membina penah aku dapat dari seorang yang betul2 boleh dipercayai.member kelas aku.orang sarawak.NADHIR name die.kalau kau bace blog aku kan NADHIR, ko harus tau ko dah femes.haha.

Aku nak yang camni lah..jujur kan senang,baru lah aku taw kelemahan blog aku ape.ape yang aku kene tambah..baru taw sebenarnye blog aku tak best.takde lah aku nak syok sendiri dah pasni haha..aku pun rase camtu jugak (-_-") sebab aku tengok blog orang lain memang best giler.

sekali post entry bergaduh2 orang nak komen.aku as a newbie yang baru 4 nulan buat blog standart la..post entry stakat nak naikkan traffic kat blog je.belum lagi bercite2 nak jadi blogger yang femes dan mempunyai blog yang best.

Aku tau aku kena jadi hensem atau cun dan tankap gambar buat mate bulat pakai contact lense,tudung lilit2 buat fan kat facebook,masuk semua kontes yang ade untuk jadi blogger yang femes.ingat aku tak de keje lain ke nak buat??.haha..

sekali lagi ditegaskan tujuan aku buat blog ialah MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN dan masih belum menemui caranya,urghhhh~~ adeh..sape2 yang ade cara meh habaq mai kat aku ok..ape2 jelah asalkan bukan kene daftar jadi chikaro live chat ke,teman sosial ke ape kejadah ke,ok..

27 comments:

tukangkomputersekolah said...

Jangan taruk lagu kat dalam blog boleh tak?

AISHA SAAD said...

alamkkk, aku tak tau nak ajar macam mn nak buat duit pasal... hehe, newbie lagi lah..

belog ko ok kott, layout chantekk, lain2 tak reti komen, tapi... better buat perenggan, best siket nak baca.. okkk??

ikhlas dari aku,"si perasan coomelll" wakaka!

zayani zidane said...

haha..ok2..thx dude..

aimi-san said...

haah lah weh, lagu ko buat jd brat~
ak dngr cam radio rosak~
line kat ukm kan 'laju;
hehehe

crayon said...

ahahaha.. emo gila tajuk anda.. apa2 pun, blog anda OK.. jangan dengaQ sangat cakap orang... ahahahah.. bab perenggan tu btoi tuh... kena ada perenggan.. baru 'smart'

zayani zidane said...

aku dah buang lagu tu..agak r..tersekat2..aku pun rimas.haha..

TO NADHIR,thanks coz ko sudi jugak bukak blog aku walaupun tak best.haha

miss aween said...

kita sama2 orang baru.. sama2 belajar.. bertatih2 dulu.. yg penting duit tetap masyuk..

salam ziarah :)

zayani zidane said...

oke..jap nak buat perenggan (-_-")

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Yang,

nak mantapkan pendapatan. biasanya trafik kena kencang. nak dapatkan trafik. orang mesti kena tertarik ngan bel0g kite n then dari situ meker akan selalu masuk kat bel0g neh. doleh itu, kita akan dikenali (p0pular).

semua tu bersangkut paut.

kalau Xnak femes. daftarlah dapatwang or sebagainya. :):)

zayani zidane said...

miss lolly..macam mana pulak nak kencangkan traffic adakah perlu selalu makan kacang or buat entry marah2 selalu?

huhuhu

Ismail Noh said...

belajar selangkah demi langkah newbie macam ana :)

zayani zidane said...

banyak sangat masa terluang untuk blog..tak nampak hasil (-_-")

miss lolly a.k.a luvfareda said...

N0pe lah dear.

bukan maksud me camtu.

as a newbie. perlu bersabar dalam berbel0g. benda ni xkan dapat sekelip mata. yg penting jangan mudah mengalah n melenting.

bel0g pers0nal ni harus ada variasi. Yg penting niat kita dalam bel0g neh.

try bace bel0g seni0r2 camane nak tambah pendapatan melalui bel0g. =)

keep bl0gging dear.

Amit said...

tu kucing nko ke?? kalau ye kirimkan salam aku kat dia.. haha

aizuddin.com said...

kacak jugak kucing tu aku tengok..hehe

zayani zidane said...

semua kucing kacak bagi aku...semua kucing kat dunia ni kucing aku.. =) haha

Azrul Hisham said...

Dik..be patient ok...

Dunia berblog ni kena banyak2 bersabar...

Hasrol Nizam said...

setuju ngn azrul tu..
sy pun sama gak, baru nk belajar..

so, nk share 1 tips, rajin2 visit2 blog otai2 ni.. :D

zayani zidane said...

owkeh..siapa otai? angkat tangan..mau visit ngeeee~

zayani zidane said...

blog aku tak best sangat ke...hurmmmm

aimi-san said...

hahaha kire kencang gak r ko~
entry ni jd blog hot kat gb~
huhhhhuuuuu

cik EPAL said...

slow slow. jangan nak belajar semua dalam satu masa. dont give up :)

faeznaem said...

saye pon budak baru belajar.. hehehe.. entry and komen2 kat sini banyak membantu.. terima kasih kepada tuan punya blog and para pengomen sekalian.. =)

Anak Perak said...

nawaitu dah salah 2.blog untuk duit jer ker.ish2..

zayani zidane said...

bukan..untuk menjana pendapatan sampingan lah! bukan nk jadi full time blogger haha

liza said...

pelan2 kayuh.. hehe

zayani zidane said...

basikal pun tadak..means xdak masa yg banyak..time cuti je leh aktif blog..(-_-")

apesal.com