click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, April 26, 2010

BLOGGER SAMBILAN DIPERLUKAN!!

tak sempat nak update blog..demm..sibuk mengemas..dah hujung2 sem lah katekan.
esok paper pulak..sibuk stadi + kemas = stamas

1hb berangkat ke kelantan -->fieldwork. seminggu kelantan,seminggu terengganu..
mungkin aku tak dapat nak update blog lagi..waaa...

laptop kalau bawak pun tak mungkin ada wireless kat sane..
prinsip aku-->selagi ada kemudahan wifi/wireless percume dalam dunie ni,selagi tu jangan beli broadband! rugi!

kalau tak update impaknye visitor akan kurang,nuff kurang
mungkin aku akan upah sape2 untuk updatekan blog aku.
anyone interested? (1 Mei - 22 Mei).
perwatakan --> kacak bergaya /cun memikat,kreatif
upah -->oleh2 dari kelantan..
hhaha
 muka piawai

by the way,sampai 30 hb April ni aku still boleh update cuma sibuk sikit.
esok dan khamis aku ada paper lagi.
doakan aku boleh buat ok! doa2 anda lah yang boleh buat aku jawab exam nanti..=)

okey,adios~

3 comments:

Ery Farieha said...

caitt!
ape upah?

FeeQ said...

can can.. ^^"
But in english lo can? I want a lot2 food from kelantan XD

Call T said...

owh...memang sesuai ngan ciri2 aku..:D

apesal.com