click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, April 28, 2010

contest senyuman paling menawan =)

kontes ni bukan aku yang punya..aku join saja..
first time nak try join kontes.saje2 sebab dah takde idea nak buat entry (-_-")

lagipun aku macam boleh memenuhi syarat2 yang tertera di bawah je.
walaupun aku sedar senyuman aku tak manis.dan aku malu letak gambar sendiri.wahahaha

senyuman ni je aku mampu buat seikhlas mungkin.hahaha
(malu dow(-__-") tolong jangan gelak)

dikesempatan ini ingin saye mengtag kawan2 blog saye yang saye rase senyuman die menawan.haha






syarat2 contest ini:
1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...(kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)
xpayah u alls nak peningkan kepala....syarat2 senang je.... tunggu ape lagi... tarikh penyertaan tutup pada...jeng jeng jeng..... 20 mei 2010..

10 comments:

aimi-san said...

hahahha ni ke?? dish

bh said...

ala comelnye muke

GeNgKaPaK said...

jg2 jgn smpi pic korang masuk dlm youtube...haha

Amir Izzat said...

cantik!!!

zayani zidane said...

gengkapak-->eh,boleh ke?demm..kene delete ni (-_-")

tushe san said...

yani asal ko senyum mcm pura2 ikhlas jer hahahah....peewit ade org kte die chantek..=D

zayani zidane said...

mane de..ko yg xpenah tgk senyuman aku yang ikhlas selame ini..
haha..

Fifi Rahmat said...

huishh, yunk. i br upload gambo terbaru i. ingt blh la selit kat entry since u tagged i.
tp bila baca kali kedua... mcm bukan award je. kontest ekkk?
yg ditagged tu kena paksa masuk kontest atau sekadar respond towards your tag je?
sediki tak pahammm

zayani zidane said...

i dun think so la fifi.i just tagged sape yang i rase senyuman die menawan je.huhu

Miey said...

macam iklan ubat gigi je..

hu hu hu cantik..dah menarik tuu..tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions dan audreynini

apesal.com