click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Tuesday, April 6, 2010

DEBARAN EXAM KIAN TERASA~

siyes aku tak ready lagi..macam mane nih..nak tips mengawal tekanan menjelang peperiksaan lah..makin da dekat exam,makin malas bace nota sebab sume dalam english dan malas nak faham english sebab termakan dengan kate2 Dr.Tajul lecturer geologi kejuruteraan..katenye: "buat ape lah kene mengajar dalam english.ilmu itu perlu difahami.Ape yang kite nak ilmu tu je,bukan bahasa perantare tu..kalau tak faham macam mane nak dapat ilmu.." aku sokong dan setuju 100% kate2 die tu dan as the result, tengoklah ape jadi kat aku, tak minat bace note dalam english.hahaha..so kesimpulannye,jangan salahkan orang, nak seribu daye, taknak seribu dalih..nanti apply jadi menteri pengajian tinggi tukar balik sistem..(-_-")...adios..selamat mengulang kaji

2 comments:

Ery Farieha said...

gud luck!
=)
aku pn x ready lg
still kat rumah
hahahaha

zayani zidane said...

ya,gud luck juge..ckp kt yana sekali..(~_~)





0

apesal.com