click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, April 9, 2010

i hate when people invasive my private stuff

Tolong jangan cuba nak pandai2 ceroboh laptop aku ke,hanset aku ke..tak kire lah kawan2 ke,even pakwe aku sendiri pun aku susah nak bagi bukak laptop aku..kalau taknak rase kene maki or disumpah seranah oleh aku la.Aku tak suka walaupun takde pape kat dalam tu..aku bukan jenis suke sharing too much.whatever it is.kalau korang jenis suke bagi orang geledah hanset korang ke,laptop korang ke,aku peduli hape,tapi TOLONG MINTAK IZIN.adik aku nak main laptop pun aku yang tolong bukakkan even kakak pun.Aku pun tak pernah ade hati or teringin langsung nak bace message orang ke,bukak laptop orang pandai2.Sebab aku hormat kawan2 aku,kecuali pakwe aku sebab die pun suke curi2 bace message aku.Tu pun sekarang ni aku malas nak buat dah.SILA HORMATI HAK PERIBADI ORANG LAIN.


p/s:bak kate kawan aku yana,sharing sometime is scary

nasib baik time marah aku teringat satu kajian ni yang cakap lebih banyak otot digunakan untuk marah berbanding untuk senyum,so aku pun senyum =)

4 comments:

.::WaNiE::. said...

maintain senyum ;P

tak suke kalau orang pegang laptop saya..no no for me only, encik labu pun saya xkasik sangat guna laptop, suh dia guna pc.

zayani zidane said...

haha..btol2..sangat tak suke kalau orang pegang laptop.my bofren pun kene pakai pc je..haha

Kamil said...

ni mesti ade pape yg jadi tadi nih

zayani zidane said...

xde pape la kamil..aku ni kan ske fitnah orang,,malas nak bising2..aku just kene redha je ngn ape yg jadi..bia tuhan je yg balas

apesal.com