click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, April 5, 2010

i have nothing if i don't have you~

takde kaitan pun dengan tajuk entry ni.tibe2 teringat lagu whitney houston ni..lame dah tak update blog ni sebab 4 hari balik ipoh haritu dari hari kamis.selain itu kerane sibuk yang melampau (minggu hantar assingnmen dan lab report) minggu ni   ukm ni dah start study week..perghh memang baru time2 ni lah kelam kabut nak jumpe lecturer,nak cari past year,nak kaver balik sume yang dah belajar dulu..aisyeh..sem ni macam banyak yang ting tong je..banyak bende yang tak habis stadi lagi..sape kate subjek geologi senang? budak2 geologi pun tak semua dapat dekan termasuk aku..ni kan orang lain yang nak cakap geologi senang.haha..exam kitorang start 12 april ni..doakan kejayaan kami yer..tak de ape yang boleh buat kami survive di dunia ni selain ilmu pengetahuan..sebab nak kate berharte tidak,nak kate cun macam heidi klum tidak..so selagi belum tutup mate,stadi,stadi,stadi lah kojenye~

2 comments:

.::WaNiE::. said...

kekekekekek

stadi stadi stadii
good luck

stadi and steady k ;)

zayani zidane said...

time kasih..(-_-")

apesal.com