click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, April 15, 2010

SEMALAM MIMPI PACAT!! DEMMMM

aku benci giler kat pacat..BENCIIIII!!!! caner lah selalu hadir dalam mimipi aku...malam tadi aku mimpi die gigit aku...waaaa...terasa kesakitannnya.demmmm .dalam tahun ni je dah berapa kali aku mimpi pasal pacat.kenapa huh?

sebenarnye,aku tak pernah kena digigit oleh pacat..setiap kali pegi fieldwork masuk hutan,aku akan berdoa banyak2 agar tak digigit pacat..selain itu,aku juga sering menggunakan stokin yang panjang2 dan tebal2,kemudian masukkan kaki seluar dalam stokin tu,then ikat dengan getah.

aku benci nak tengok pun pacat itu..ni nak post gambar pacat pun aku taknak.please..aku sampai pernah rasa nak tukar kos sebab pacat.kalau korang tak kenal pacat,pacat ni geng dengan lintah.bukan lintah bulan yang kering tu,ni lintah yang geli2 warna hitam yang eeeee...aku taknak cerita.search sendiri..maybe laki tak takut pacat sebab dorang suka lintah,aku pun taktau sebab pe,pastu nak belagak suka pacat..pooorrraaahhh~(especially kamil haha)

tiba2 aku baca paper kosmo ade cite pasal lintah masuk hidung budak..demmm..geli siot..kalau tak caya baca SINI. lepas baca aku terus teringat mimpi aku malam tadi..teringat2 dalam kepala hotak..heeeee

satu hari nanti aku nak buat group aku benci pacat kat fb..sapa join akan dapat hadiah.hahahaha

5 comments:

huda said...

ayokk..mimpi lintah tu maksudnye mase tido tu kene gigit ng vampire
hahaaha

zayani zidane said...

eh betul ke? macam kene gigit hantu tu ek ?

Kamil said...

nanti aku bagi ko rase cane kene gigit pacat

zayani zidane said...

please dont....!!!!!!

Norazham Nordin said...

mimpi lintah @ pacat... akan jumpa seorang teman, dan akan rajuk rayu untuk makan duit awk..

apesal.com