click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Tuesday, April 20, 2010

TIPS SELEPAS MENGHADAPI PEPERIKSAAN

orang bagi tips,aku pun sibuk nak bagi tips..kadang2 baca blog orang ni bagi idea jugak.
Sementelaah minggu exam ni maka jaranglah aku mrngupdate blog.kalau cuti memang giatlah tangan ni mengupdate.tapi minggu exam update pun 3kali sehari je..tu pun pinjam entry orang..
tips yang aku nak bagi ni tips untuk yang agak2 frust setelah menjawab exam.yang konfiden jawapan die betul tu,tak digalakkan la..

1.beli makanan banyak2,makan pastu tido..lupekan kenangan silam tu

2.update blog.at least boleh upkan traffic

3.bukak facebook then bitau sume orang yang ko ni teruk.

4.talifon rumah,kekasih hati cakap ko tak buleh jawab.mesti die akan bagi ayat penyedap hati berbunyi "ala..ko boleh buat..perasaan je tu"

5.pegi celebrate buat2 macam ko dah berjaye melalui exam yang sukar tu walaupun ko tak boleh jawab

6.kalau rase2 exam ni boleh musnahkan mase depan ko,pegi terjun bangunan.memendekkan mase untuk memusnahkan hidup ko.

sekian,

5 comments:

budakhitam said...

jangan bincang jawapan lepas exam..kah3

zayani zidane said...

yup..itu pun x perlu..time ksh utk maklumat tanbahan itu

GeNgKaPaK said...

jgn terlalu byk mkn telur masin..

Azuan said...

update blog itu penting hahaa~

zayani zidane said...

pas exam xleh mkn telur masin?

yeah,memang pntg

apesal.com