click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, August 27, 2010

gambar paris hilton zaman kanak kanak riang

Paris Hilton: Life of a princess
paris hilton dan nicky hilton..time kecik2..
Hilton Family at Unknown event
Paris Hilton, 6th Annual Celebrity Mother Daughter Fashion Show

Paris Hilton, Party for Girls Rule and Bridge Fund
semasa remaja..


paris dab nicky bile dah besor.. sape lagi cun?


latest taun 2010 umur paris 29....=)

sedikit biodata paris hilton:

lahir pada 17 feb 1981
socialist, pelakon dan penyanyi serta pewaris harta
anak 1st dari 3 beradik
hobi : Bersosial dan berparty
cita2: nak bukak hotel sendiri..mybe hotel hilton cawangan ipoh kot..(-_-")

die ni femes dan selalu keluar paper sebab:
1) banyak boyfriend..ade lah dekat 30 kot..
2)banyak sex tape die yang leak..tapi boleh rilek je..
3)anak orang kaya..boleh beli media haha
4)Terlebih gedik dan berkawan dengan gediks2 yang lain seperti nichole richie dan kim kardashian
5)Anak sedare  kepada pelakon 70an kim dan kyle richard


barron nicholas hilton paling kiri..adik paris hilton =) one happy family

2 comments:

Fifi Rahmat said...

i dont like at all. tp masih jgk view, sbb teringin tgk muka dia time hingusan dulu2. dia penah dinobatkan sbg artis plg bodoh, kan? sbb x kenal sape Abraham Lincoln. dulu2 org tanye psl brest kecik tu, dia ckp dia proud of it, sbb x perlu ssh pkai bra. skrg tersembul keluar berisi. haha.

zayani Halil said...

haha..tau xpe..i pun xminat die nih..tapi teruja jugak lepas tertengok gambar die time kecik nak tengok ada perubahan ke tak..haha
ala..die cucuk je breast die tu..dulu cam kecik je..heheh

apesal.com