click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, November 1, 2010

Cara menghilangkan Malware dari website sendiri!

saya rasa sangat hebat malam ni sebab berjaya membuang malware dari website dengan sendiri...
tengok tangan lah beb!...

caranya mudah saja...tarik nafas dulu...pegi toilet dulu buang ape yang patut, bancuh milo dulu...

Then kat website tu, cari item yang ade kaitan dengan gengblogger then, REMOVE !
item adalah berbentuk seperti ini...

siap!! mudah kan...semudah mengenyit mata! (>_<)

4 comments:

Legasi Piston Pecah said...

blog saya ada malware tak?

Cara-cara untuk menyembunyikan kata laluan

Nor Lyana said...

malware tu ape syg? bahaya ke dia? xpernah i tau ttg istilah malware ni..boleh bgtau i?

zayani Halil said...

malware tu virus yg boleh harm your computer kalau masuk jgk kat page yg ade malware tersebut. (~_~)

dah cek..belog awak xde malware,tahniah!

Mohammednajib said...

bagaimana dengan malware yang tidak diketahui?maksud saya bukan dari banner geng blogger.ada jawapan x?

apesal.com