click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, November 24, 2010

HANYA ORANG KAMPUNG JE PAKAI TUDUNG!

Panas hati je dengar kan? tambah2 semua awek2 yang pakai tudung dan baru nak menjinak2kan diri dalam bidang ni...haihh ape kena la dunia sekarang.
bukan setakat dengar je member2 cakap macam tu,tadi tengok drama melayu pun cakap macam tu..bikin wa panasss je beb...

diorang yang mengeluarkan teori ni mestilah awek2 yang freehair dan duduk kat bandar kan...hadoii..serius luper diri..rase nak gelak je dengan kejahilan diorang ni...
sedar tak yang korang bangga2 duduk bandar nenek moyang kome tu dari mane? lahir kat kolumpo ke? jb?selangor? kerajaan saje je nak naikkan taraf bandar..bagi nampak moden..tapi lupe nak naikkan taraf pendidikan agama orang2 bandar ni..rugi betol diorang ni...(-_-")
tau tak  freehair ni boleh berjangkit? orang2 kampung ni la sebenarnye yang pegi bandar dan akan freehair
cube korang cek balik korang dari kategori yang mane 1..

dorang tak tau kot rambut tu AURAT.hurmm..
aku takde lah bagus mane pasal agame ni..
tapi aku just mintak korang hormatlah agama sendiri kalau korang betol2 orang ISLAM.
mungkin diorang rase hidayah belum sampai kot..nanti buh la name anak hidayah okay

aku sure pasni awek2 yang freehair pulak akan panas..takpe2..kite same2 panas untuk saling ingat mengingati wahahaha
aku panas sebab aku pakai tudung jugak ngehngehngeh..



LISA SURIHANI..Kan segak pakai tudung..=)

5 comments:

zirconia said...

makin ramai orang lupa diri sekarang nie. sibuk nak mem'bandar'kan diri. agama tolak tepi. entahlah, dunia akhir zaman kan.

MOBYDICK said...

Betul !!! aku sokong......

zuana's dear diary said...

hurmm xelok la pk mcm tuh kan

al-lavendari said...

salam singgah.

saya masuk melalui pintu mamai dan dah mendaftar kedatangan !

al-lavendari said...

lupa lak nak beritahu, saya juga love belachan .. buktinya kat sini.

http://puecorgxret.blogspot.com/2009/09/rindu-sengsara.html

apesal.com