click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, January 6, 2011

Nuffnang bagi cek rm3000 !

pagi2 bute lagi dah jeles tengok orang buat entry pasal nuffnang..dengan slumber je nuffnang bagi rm 3000 kat sornag blogger ni..jeles gile! follower die 1000 lebih la..tapi macam mane nak dapat sebanyak tu ha? hadoiii..
sebelum ni aku tak pernah terfikir yang nuffnang akan bagi banyak macam tu

maybe dah rezeki die...kena rajin kot..aku update pun kadang2 takde langsung, kadang2 terlebih pulak..hadoiyai..dan die kate kalau buat entry pasal nuffnang lebih mudah duit masuk..betul ke??
kalau camtu pasni mesti penuh entry pasal nuffnang je kat gengblogger..(-_-")

whatever pun aku tak pernah mengharap duit nuffnang..aku just mengharap duit jpa aku yang tak masuk2 lagi ni hah! camni r diorang kan time dah nak habis stadi ni la nak sekat2 duit student..buat demonstrasi kang baru tau! huh!

ni bukan gambar cek nye..ni hiasan je..

3 comments:

.::WaNiE::. said...

3 ribu muahahahha

banyak banyak

Kodet said...

nk bnding dgn blog otai susah le...

zayani Halil said...

haha..tu ler..nak jd blog otai pun makan mase jugak..pfffhh

apesal.com