click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Tuesday, April 13, 2010

AKU MENANG RM10,000~

betol,aku dapat sms dari shell yang berbunyi -->"TAHNIAH SIM CARD ANDA TELAH TERPILIH UNTUK MEMENANGI WANG TUNAI SEBANYAK RM10000.UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI HUB OFFICE SHELL: 0193875001 "

Bile aku tengok je hub office die no hanset je..pastu celcom pulak tu..memang aku gelak la..magkuk punye orang mane yang main2kan aku nih..
sah2 la aku tak caye..then aku terus msg no tu balik berbunyi : "eh,yeke? cam tak sangke pulak..time kasih ye"
(tak pecaye)2 pun,aku kol jugak no tertera di atas tapi takde orang angkat.hahaha..sian aku kan mengharap~
time2 aku nak cari duit ni lah ade orang nk kate aku menang rm10000.demmm..
aku harap orang yang buat kat aku camtu akan menag rm10000 satu hari nanti.(-_-")

kata2 wali band: "ingat ingat sobat ingatlah akhirat..cepat ucap astaghfirullahalazim~"
ni wali band..

5 comments:

.::WaNiE::. said...

kekekekekek

untungla

teka bunyi era la

dah berapa ek

zayani zidane said...

era kalau kol xpenah dapat..(-_-")

tushe san said...

yanie ak pn byk kali dpt sms mcm nie..tp cm xpercaye je sbb kadang2 no die pelik gle..

xbaek btol ade org cmni memberi harapan palsu...sob2

tp kalo btol ko menang..bg ak cendol pulut+laksa pon jd la yeh cik zayani..huk2

zayani zidane said...

xde maknenye org nk bagi aku sploh ribu sebab sim kad aku..kalo camtu aku beli simkad banyak2 la...

I n n z said...

dorunk neyh mmg tade keje ah.
rajin lak nk msg2 org sal bende tak berpekdah neyh.
hOho ;p

apesal.com