click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, April 14, 2010

NUFFNANG AKAN BANKRUP?

Yea,,mungkinkah nuffnang akan bankrup?bayangkan betape banyaknye duit yang die nak kene bagi kat blogger2 tegar,newbie2..perkaitannye,semakin banyak tips2 macam mana nak jadi kaya dengan berblog,semakin banyak orang akan berblogwalking,semakin ramai yang jadi blogger tegar,semakin ramai yang daftar dengan nuffnang..semakin kaya blogger2..semakin habis duit nuffnang?tapi semakin miskin syarikat2 yang mengiklankan produk kat nuffnang...who knows..tepuk dada tanya selera......

p/s:adekah dengan buat entry camni aku akan di banned oleh nuffnag?owh tidakkk

6 comments:

nick irfan said...

jgn kata mcm tu? sy dh la bru lag dlm nuff ni duit pun xdpt lagi.. harap2 dorg semakin maju.. hehe

zayani zidane said...

haha...harap2 taklah macam tu..saye pun baru register jugak..saje fikir ke depan..haha

GeNgKaPaK said...

nuff pn msti bijak dlm hal ni..ko igt iklan2 ni murah ke? dlm paper pn klo ko nk letak iklan 1 m/s penuh sehari je kena byr berpuluh ribu...ni kn plak kt blog..aku rs duit nuff ni xluak beb..haha

Azuan said...

aku rasa lagi banyak yg daftar~ lagi kaya kot nuffnang tue hahaa~

Ery Farieha said...

takkan lah kot
dorg pun mungkin dibayar oleh syarikat pengiklanan
xkan iklan2 tu free je kt dorg kan?

.::WaNiE::. said...

tak mungkin lah

tapi kalau aktiviti i klik ur nuff u klik mine tu haaa mmg la ada potensi

apesal.com