click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, April 7, 2010

cara paling mudah melipat tshirt. 5 saat pun boley siap

malas betul nak lipat kain tadi .terus pegi search cara mudah nak lipat kain.mane lah tau ade gadjet leh lipatkan kain..tapi malangnye memang takde.manusie takkan lari dari melipat baju.last2 ade jugak jumpe cara yang memuaskan hati ni..dah try dan memang senang bergantung pada iq dan kelincahan jari masing2.


an easier neatly folded shirt.
1)  bentangkan baju macam ni,tak semesti nye atas meja.katil ke,lantai pun boleh sambil2 minum teh


an easier neatly folded shirt.
2)pegang hujung bahagian siku dan bawah tu.serentak taw.macam dalam pic di atas

3) tarik kedua2 hujung baju sampai terangkat
4)temukan hujung ke hujung tempat yang kite pegang tadi

5)luruskan bagi jadi macam ni ha
6)lipat bahagian lagi satu
7)kemas2kan sikit,udah siap..senangkan.tak caye,try dulu skang.

8 comments:

Ery Farieha said...

kompem ke 5 saat?
hahah

zayani zidane said...

siyes 5 saat..senang sangat dan tampak kemas..haha

joegrimjow said...

haha
comey!

Marya Hana . said...

haha. i tawu care lipat baju macam ni
masa i wat part tyme job kat isetan KLCC.
lepasan spm dlu2..huhu..:)


*geng blogger*

zayani zidane said...

dah ternyata memang cara ni paling senang dan kemas.i loike <3

aimi-san said...

lor~ ni cra liptn kat shpng cmplx~
sape prnh keje kat kdai bju, tau r..
hoho

BeMiE said...

heheh suka cara lipat ni.. jom tgk bideo dia pulak kat http://bemiesworld.blogspot.com/2010/04/easiest-way-to-fold-your-shirt.html

nabil_potter said...

menarik..

apesal.com