click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, April 12, 2010

first paper dah lepas!! yahooo~

rase lega giler paper geofizik dah abis..jum bakar nota geofizik!! buat halau nyamuk yeaahhh~..kali ni aku tak mau bayar yuran jugak..tak mau tengok result..haha..banyak menggoreng dari fakta..ade yang goreng2 tu menjadi ok la,yang aku goreng jadi shit tu baiq p lah.tambah2 bahagian prof umar..tibe2 ade soklan modulus elastik.tu yang aku seronok sangat menggoreng tu..boleh tak terfikir sebenarnye nak suruh kite derive equation yang aku memang tampal besar2 kat bilik aku selame ni.demmmm~ dah la aku memang tak suka tinggal kosdong kat paper aku.,memang pantang nenek moyang belah mak sedare bapak tiri mak aku lah~
dah r,nak tido!

6 comments:

zayani zidane said...

demm..salah eja lagi...kosdong=kosong..takyah bitaw dah..taip smbil baring camni r..biase..haha

.::WaNiE::. said...

hahah ala kuceng itu

ko goreng tu letak garam kunyit tak kekek baru markah lebih hahaha

Anonymous said...

susah gler kot..ak xleh perform ah..
down thap ape dah ni..congrats r yani..

yani said...

congrats ape nye..cam perli jek..hahhaha..

wani>gedik kan kucing tu..nk tdo pun buat muke comey..geram tengokk.haha

aimi-san said...

agak r~ ak dah mengong..
orng tua kate, tnggl dlu soa susah, buat senang dlu..
alih2, nak pusing blk soa tu, perghhh
masa tnggl nyawa2 ikan!!
arghhhh bngang kot~ adei

zayani zidane said...

tu r..soklan tak di sangke2 lah kua pulak..xpe k.aimi..geofizik je pun..pasni xyah ambik thesis under geofizik..pening2..nota dah la xbape nk lengkap..

apesal.com