click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, April 12, 2010

redtube (tube merah)

SILA BACE  SINI DULU
kajian mendapati negara2 baru nak membangun seperti malaysia,indonesia dan ratanya adelah negara yang mempunyai kepadatan umat islam yang tinggi merupakan negara yang paling aktif membuat capaian ke rangkaian redtube dan sekutu dengannye..belum termasuk Amerikanakal dan lain2 lain2..ish3x...patutlah makin banyak kes rogol,buang anak makin ramai di negare ni..redtube mungkin antara faktor utama gejala macam ni,aku tak tengok..jangan nak tuduh2 terutama kamelia dan anisah anuar serta lanny..aku terbace kajian orang dan aku hanye sampaikan.lagipun aku dah block laptop aku dari tersearch bende2 xx ni..aku rase pihak yang bertanggungjawab perlulah memainkan peranan untuk memblock semua laman2 web prono dari masuk ke negara malaysia yang makmur ni.bende2 ni bukan sahaje akan merosakkan minda kanak2 yang baru nak up,malah atok2 yang dah tak larat nak jalan tu pun.tambahan pula terlampau banyak rangkaian tanpa wayar(potong jangan tak potong) tu.orang2 kampung,remaje,kanak2 dan atok2 akan mudah dapat tengok lalu teransang dan terpengaruh untuk mengaplikasikan apa yang mereka lihat kerane mereka kurang ilmu tentang sex.tapi atok2 tu tak mungkin lah kurang ilmu.dorang mungkin sebab menonton bende2 macam ni,mereka rasa muda dan lincah lalu tak teragak merogol cucu2 yang dorang ingatkan gadis2 yang ditonton dalam tube2 tersebut kerana sudah nyanyuk.jadi takleh nak salahkan dorang,salahkan tube2 dan video2 lucah ni la kan.kes buang anak pun sebab dorang kurang pengetahuan,tak pun gatal sangat,tapi tak sedar dah terberanak takut mak ayah marah,then buat2 terbuang kat tong sampah.haihh..cukup2lah ok..kesian tengok kes buang bayi yang makin meningkat ni..dan negare ni makin panas..tu sebab aku buat entry ni~(-_-") nak tidur pun berpeluh walaupun pasang kipas max.




Regional interest



4 comments:

zayani zidane said...

rase risau pulak bende2 macam ni kalaupun bukan kene kat aku,kat family aku ke,adik2 aku dah la sume pempuan..haiyakk..kes buang bayi kat ipoh haritu pun aku dah risau takut tu kawan2 aku ke,kan..tinggalkan je lelaki2 durjana kalau belum nikah dah ajak kawin..hurmm abis madu sepah dibuang..

joegrimjow said...

banned je
senang

.::WaNiE::. said...

yup block jek :D

kisahremaja said...

Kesedaran setiap individu pun perlu ada......

apesal.com