click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, April 30, 2010

IRONMAN 2..KORANG DAH TENGOK KE?? AKU DAH =))





tony spark dan kawannye..aku lupe name..haha

ironman kali ni memang best.walaupun 2 jam ceritenye,tapi bagi yang pernah tengok ironman 1 mesti
teruja.sebab kali ni iron man ade saikik(teman sampingan.aku xtau eja) haha

ape yang jadi lagi best ialah ade scarlet johnson yang berlakon jadi natalie/natasha romanoff.
perghh cun siot..dengan gaye martial art ide smart giler.

lagi satu aku suke tengok bile pelakon2 die buat2 terrer dengan komputer or gadjet IT ni.perghhh
senang giler nak godam omputer orang lain..senjate die pun hebat giler.

cerite ni agak suspen jugak time kat litar lumabe kereta.
bila watak jahat dalam cerita ni ivan vanko orang rusia yang kejam dan sangat hebat.
muke dah macam ciko anak uji rashid pun ade.hahaha

mule2 geram jugak tengok cerita ni sebab  ingatkan ironman akan mati dan digantikan oleh kawan die yang negro tu.haha..
dan rasenye cerite ni akan buat ironman 3..mesti lagi mantap.

tapi tabik la cite ni..aku nk bagi 4 bintang...
kenape bukan 5 bintang?sebab aku rase 4 cukuplah..1 lagi untuk aku.hahaha

selamat menonton =)))

7 comments:

Sang Karipap said...

Ada pulak tu 1 bintang utk diri sendiri..hahaha

Dah tengok Iron Man 2 dah eh? Ni yang terasa gatal nak mendownload ni..haha



Meh singgah blog saya pulak :D

My blog..jom baca :D

Amar Amirah said...

Haaa, best gile kan??

jom baca review Iron man 2 kat blog saya pulak :

http://belog-cap-ayam.blogspot.com/

chenta said...

wah..ni yang tak sabar nak pergi tengok ni~!

.::WaNiE::. said...

weh melampau tul siap amik jugak bintang utk diri sendiri

hahha

citer wajib tengok !!

zayani zidane said...

cepat tgk sebelum basi =)

Fifi Rahmat said...

tgk bila pawagam kosong nanti. hahaha. ramai2 sgt pon mls... sbb i sorg je tgk. jadi mcm pelik je la..

TokNabe said...

sy belum tgk lg.. tunggu ada sesiap upload dlm tenet..

apesal.com