click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Saturday, May 1, 2010

LINK MOVIE KICK ASS WATCH ONLINE..LAJU PUNYE FREE!!

hari ini aku agak baik hati sebab bagi anda semue link free.
sebab malam ni aku akan berangkat ke kuala krai kelantan sebab filedwork di sane 2minggu.demm

jadi takleh nak update blog.aku harap dengan bagi link ni korang akan setia menunggu aku bagi link yang lain
haha..ye.betol.di sane aku akan bagi link baru.aku bawak laptop.jangan risau.tarikhnye?rahise..muahhahaha

anda dah tengok kick ass?
cerita yang berkisarkan adiwira..best..sebab pelakon die best2..
jalan cerita pun best..
antara adegan2 dalam kick ass













BOLEH TAHAN KAN HERO DIA? =)


kena tengok movie ni..tapi rasenye 18++ kot..heheheh..nak tau kenape?tengok sendiri..
aku tak kate sx or sg tengok sendiri okey!!

this is the last entry for today!!bye2 semua! enjoy ur vacation =))

nak tengok clik KICK ASS

4 comments:

Sang Karipap said...

Alang2 bagi download link la kak..hehe

joegrimjow said...

wohoo
dah lama cari ni
thx u

GeNgKaPaK said...

18++?ni yg xsbr nk tgk..haha

zayani zidane said...

i xske download la...lame..baik tengok movie..laju je..huhu

apesal.com