click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, April 9, 2010

library terbesar di Asia Tenggara~

yaa,aku sedang berada di library terbesar di asia tenggara (perpustakaan tun sri lanang).tapi tak bermakne aku seorang nerd.libry ni terletak di UKM.tempat aku sedang stadi.Time seminggu sebelum exam dan tempoh2 sepanjang exam aku memang suke lepak library.Bukan sebab banyak mamat hensem ke ape,tapi sebab libry ni air cond die kuat dan sejuk.kat bilik dah la panas,tido tak boleh,inikan pula study.Jadi, team stadi group aku pun selalulah dijumpai di sini.KESITIMEWAAN libry ini adelah apabila study week menjelang,libry ni akan ketandusan table.parking,bilik perbincangan dan semua jenis kemudahan yang ade.hebat tak libry ni.saye sangat suke libry yang terbesar di Asia tenggara.dan rata2 pelanggang libry ini mestilah student2 ukm yang suke stadi last minit.begitu juga kami.Di sini saye sertakan gambar libry terbesar di asia tenggara ini.

4 comments:

Ery Farieha said...

ahahaha
da lame x jejak kaki ke lib terbesar di asia tenggara ni
=P

Sly Nolan said...

"asai tenggara"... mane tu? huhuu

zayani zidane said...

asia tenggaralah..silap type..haha

Sly Nolan said...

alaa~ tayah tuka la :p

apesal.com