click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, April 12, 2010

MACAM MANA NAK BUAT DUIT DARI BLOG~


macam mane ek?sape2 ade maklumat bitaw aku..haihh..dah buat macam2 care,follow sane sini.kadang2 folow sampai 20 orang,yang folllow balik sorang je (-_-"). dah try buat entry pasal redtube,walaupun ramai yang hit..tapi aku still tak dapat pape.haha.. apepun.doakan aku leh buat exam ek! next exam khamis ni..demm..

15 comments:

MyFunDarkSide said...

Redtube? sungguh dirty caramu.. :P

zayani zidane said...

tu pun dapat idea dari blog lain.haha

Legasi Piston Pecah said...

erk..layan ke redtube tuh?ish..haha

hasni said...

salam zayani..
cuba pergi blog2 senior
slalunya dorang ada ltk mcm strategi nak up kan traffic

zayani zidane said...

mane ade layan redtube..haritu ade org buat entry tu..die kate berkesan..mule2 ingatkan redtube tu cam red ali cafe.haha.cari kat wiki rupenye..tetttt..ish3x..

zayani zidane said...

hasni>selalu jugak bukak blog2 senior..tapi still xtaw lagi carenye..u xde care ke?heheh

Azuan said...

suruh orang klik iklan nuff kat sini hahaa~

zayani zidane said...

aku da suroh..kalau dorg taknak takkan nk 'pakse..tapi aku rase bape sen lah sgt..(-_-")
leh dpt bnyk ke..

.::WaNiE::. said...

hehehehehe

bukan senang nak senang :)

GeNgKaPaK said...

2 la aku pn sm cm ko..haha...follow org bp ramai dh...yg follow blk bp kerat je..ampess..haha

nuff ni yg aku tau..die akn tgk bp byk traffic kte..bln 1st mmg sakit ckt la...tp ble trafic ko dh stabil br dorg caye nk letak iklan kt blog ko ni..

aku pn br je reg nuff ni...smngu leh la dpt rm15..jd la dr xde..haha

zayani zidane said...

ok r rm15..aku ni dah 2-3 bulan kot..bru rm2.75 haha

Azuan said...

boleh la~ seminggu kalau klik saje dapat 4-5 ringgit~ ko tunggu je la~ aku dah dua kali dapat cek dari nuffnang haha~

GeNgKaPaK said...

meh aku nk kongsi ko petua aku..haha...sbb aku tgk trafic ko lg ramai dr aku...

bg ym ko kt msg aku..

zayani zidane said...

azuan,ko dtg blog aku jgn lupe click bnyk kali taw.haha

aimi-san said...

hahaha azuan mmng r~ blogger femes~ orng cam kite, dpt brape hinggit je kot~ hoho

apesal.com