click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, April 16, 2010

TRAFIC DAH UP,BILE EARNING NUFFNANG NAK UP NIH !!!

aku dah blogwalking banyak dah ni!! tangan dah penat!! sok dah la exam,stadi 2-3 jam je.berblog sampai 7-8jam..

sampai bape entry arini aku dah post.today visitors pun dah 200 lebih..1st time beb..biaselah baru nak up kan..haha...

tapi cek kat nuff xberubah pun..cane prosedur sebenarnye ni? haihhhhhhh.....


 macam ni lah rupe aku skang nih..haha

17 comments:

Sky0ne said...

sabar...yang penting teruskan posting berkualiti...baru la trafik bertambah-tambah...

I n n z said...

bawak besabar.
nuff akan updated earnings once a week kot.
sabar eh ;)




blog dgn ikhlas bukan kerana nuff =)

Anak Perak said...

tengok la,klu ade rezeki ade la.reality, aku punya visitor x smp 50 shari tp still boleh earning some

Anak Perak said...

ops,sory.lupa bagi link
http://anakperak.com/2010/03/tips-buffered-earning/

zayani zidane said...

owh..yeke..walaupun dah tukar niat,still teringat pada nuff (-_-")
ok2..fokus2..niat ikhlas..haha

FatinSyahirah said...

haha. tahniah dpt unique visitor 200++. sy tak pernah cecah pun. huuuu

zayani zidane said...

tapi earning saye xpernah cecah 3 ringgit pun (-_-")

.::WaNiE::. said...

kenapa sy belum komen??

heheh tetiba pelik kekeke

aimi-san said...

hahaha dia cek seminggu skali~
ko kna tunggu de end of dis week~
pnat kot nuffnang nak updte blog ko je~ ngee~

zayani zidane said...

owh..yeke..ingatkan setiap malam die akan update kan berapa earning kiter..haha..penat marah2 nuff kan..haha

aimi-san said...

hahaha tp, gler bngga gak r ak tngk kat Gb, blog ko yg 2nd last terfames rini..

huhuhu~

esok blnje ak minum r!
chantek!!

zayani zidane said...

hahaha..camni r..malu aku sebab tajuk entry pasal blog aku xbest.haha..pastu tajuk tu plak jadi femes..kantoilah blog aku tak best..wawawa

apai power said...

kiut...hehe

zayani zidane said...

macam ni kiut ke (-_-") hahahha

faeznaem said...

sabau je laa..

GeNgKaPaK said...

hahha....sian gak aku tgk ko ni...nk tlg pn income aku bkn byk mn..haha...

teruskn usaha...jmpa la jln terbaik nnt...aku igt nk kongsi buku nuff kt ko...cb ko add mail aku ni.. mantaps_83

zayani zidane said...

ok gengkapak..dah add.leyh x?

apesal.com