click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, April 21, 2010

Tumpas di Dewan Peperiksaan mann

Tadi exam bahasa arab.
aku silap jawab!! arghh!!
soalan lain ok,soalan perkataan berlawan 2 soalan aku kantoi

aku keliru perkataan -->جلس (duduk)perkataan lawannye mestilah  


قام (bangun).


tapi aku terrer sangat pegi jawab بكى (menangis) demm..!


sah2 la salah.


aku lost time tu..mate ngantok giler..pastu tak semak pulak..




 ikut ngntuk punye pasai terus bangun 
lepas sejam  stengah jawab,aku naik bas terus balik bilik.
cek balik kat buku aku salah


padan muke kat aku.tido lambat lagi,stadi main2 lagi.


kepade adik2 di luar sane,be prepared sebelum exam..
stadi sungguh2 ok! gud luck untuk next 
exam ! 


ok,tdo dulu!
 jangan jadi macam akakmu yang suka pandang remeh pade bende
 yang dah ade basic.
nanti bende basic tu lah yang lupa nak jawap ape.(-_-")




    macam ni lah muke saye time ngntok.
    walaupun saye tau blog saye tak best,i dun care! asalkan duit masuk.hahaha

4 comments:

ddYanie said...

terer seyh yani..kuar awal..tp akU pon ada gak bLur ngan soklan bt ayat tu..terang2 xtau mkna, merapu pon xbleh.so jln paling besh,,AKU KUAR 10.05..huhuhu~ redha

zayani zidane said...

haha..aku pun sama..buat ayat safe je..saku pun banyak dah lupa makna perkataan2 tu..haha..ngantok sngt td..haha

aCu said...

hahah..terbaek la korg. aku stay 2 jam kot dlm tu. siyes lupe gile maksud perkataan. cmne nak wat ayat. haha..padan mke aku!

zayani zidane said...

aku pun terlupa maksud senang2 chika (-_-")

apesal.com