click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, May 27, 2010

MARI BOIKOT CROCS..CROCS HINA ISLAM! DEMMMIT





Hah! nilah buktinye..cube perhatikan betol2 simbol buaye tu...dorang sengaje mengelirukan umat islam..

tu ke yang korang nak banggekan sangat pakai crocs?konon berjenama bagai, tak payah la pentingkan jenama..tu semua dunia je..walaupun selipar jepun,masih boleh pegi jamban!

5 comments:

Fifi Rahmat said...

haishhh, mcm2 diorg wat kan? ermmm

r-mean said...

mujur lah aq tak pakai crocs

.::WaNiE::. said...

saya sangat kewanitaan

hahah boleh tak buat statement ni?

dan kasut crocs tak lawa lagi pelik

zayani zidane said...

betol2..crocs memang tak fesyen langsung,macam buaye je design die..langsung tak cool

Mesintaip: said...

Musuh Islam memang bekerja 24 jam untuk memikirkan apa jua usaha yang boleh merosakkan dan menghina kesucian Islam tanpa umat Islam sedari. Kelemahan umat Islam dalam menjaga agama dalam diri mereka merupakan peluang yang dipergunakan oleh mereka untuk menyerang Islam dalam semua sudut kehidupan. Jika semua umat Islam sensitif dalam menjaga kesucian agamanya maka segala perancangan dan tipu daya musuh Islam itu dengan sendirinya akan gagal.

apesal.com