click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Sunday, July 11, 2010

NORMAN HAKIM DAN ABBY ABADI BERBAIK SEMULA??




tadi terbaca dalam harian metro online..terkejut jugak bace memey hantar sms kat abby suruh berbaik semula dengan norman...kenape memey nak tulis camtu kan??

norman asik sebut pasal abby ke? tu sebab memey jeles? tak pun memey dah mule memikirkan mase depan die memandangkan abang norman masih belum masuk meminang memey....? penat memey tunggu..hurmm

dalam harian metro tu cakap,norman memang ade pujuk abby ajak berbaik2,ajak kuar makan sekali,tapi abby tolak...yela..sape tak bengang bile laki kene tuduh tangkap khaluat dengan pempuan lain..muda pulak tu..

tula..bile takde depan mate baru nak rindu,baru rase bini tu lah yang terbaik...lebih baik dari orang lain..time ade depan mate nampak orang lain je cantik...bini nampak macam tong je..haihhh

tapi aku taknak komen lebih2..kalau berbaik semula bagus lah..takde la yang sorang usung anak dara orang merata2,yang sorang lagi berkepit dengan anak teruna orang setiap masa..haha...pikirlah kat anak2...

adios amigos...

4 comments:

.::WaNiE::. said...

uiksss
betul ke story ni

apsal memey buat gitu lak

isk pening

Kamsiah said...

sekali hati dilukai
parutnya,sakitnya tetap kekal.

Fifi Rahmat said...

really? ahaha. lumrah la, bila u ada pasangan yg syg u dgn sepenuh hati, tba2 u tinggalkan dia. dan bersama dgn org lain, yg pada mata u, punya kekurangan, smestinya u akn ingatkan your previous soul-mate.

mrs.ecam said...

aku br bce td...ermmm klu ikot kesah die dolu2 pong mmg cian gile kt abby...dh la time die dlm pantang...cannot imagine...pape pong msing2 dh de psngan msing2 kn...klu ske kawin jek lah...leh elak maksiat n fitnah...tol x...ehekhekhekek

apesal.com