click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Friday, July 2, 2010

saye sayang kucing saye!!

lame giler rasenye tak update blog nih..bukan ape..sibuk dengan memasak, jage cafe memang betul2 takde mase nak update..

dah lame duk rumah ni rase makin sayang kat kucing2 aku ni..aku ade 5 ekor kucing..4 jantan sekor betina..huyooo..tapi bukan calang2 kucing..semuanye unik2 belaka..

yang kat bawah ni namenye comey..



              comey ni memang sangat comey dan sangat elastik.tak caye try suruh kucing korang buat camni..boleh ke?? mau patah tulang pelvisnye.jarang aku jumpe kucing warne cam die ni.warnenye coklat cair..dan die ade raut wajah yang comey..ekor die pulak memag besar,panjang dan gebu..hehehe

die ni kucing jantan tapi suarenye sangat lembut cam kucing betina (-_-").Tapi die ni jenis penakut..24jam duk rumah..harapkan badan je besar..makan-tido je kejenye..
                                         yang 2 ekor kat atas ni namenye coen dan popo..sangat manje..
dorang la peneman setia aku tengok world cup malam2..suka sangat tido sebelah aku..mentang2 aku rajin bagi makan..tapi dorang ni memang sangat comey..rase nk pijak2 je..haha

                     TAPI...AKU MALAS NAK UPLOAD SEMUA GAMBAR KUCING2 AKU..
sebab aku memang tengah malas sekarang nih..huhu..nanti2 la aku upload gambar lagi 2 ekor..haha
adioa amigos~

1 comment:

apesal.com