click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Saturday, July 3, 2010

AKU PALING BENCI BILE LAKI TU....



1) CURANGGGG...

pempuan mane yang suke laki curang kan...kalau tanye laki pun dorang memang benci pempuan curang...
tak kire lah..skandel ke,melayan ke,semua same je maksud die dengan cubaan untu curang..

orang camni memang tak pernah cukup dengan satu,bajet hot( sebab sekali ayat je dapat), kuat perasan..padehal orang tu nak try mengayat je...



2) CEMBURU BUTA

ni lah penyebab utama ramai yang bercerai atau clash zaman sekarang...cemburu sebab ape? sebab berkait rapat dengan point no.1 aku tu...cube pikir balik..(-_-")

so..kalau dah memang takdir anda dapat pasangan yang jenis melayan tu..sabar jela..think positif..mybe pasangan korang tu takde niat nak melayan atau menggatai..tapi nak buat bisnes ke..


3) MENGONGKONG TAHAP CIPAN

ni yang aku tak puas hati..kalau laki mengongkong itu dorang cakap tanggungjawab, kalau pempuan mengonggkong pandai2 je bagi name QUEeN CONTROL.demmitt..

ok, tak salah nak kongkong nak tunjuk sayang, nak jage pasangan , ni kongkong giler2nye sampai pempuan tu dah tutup aurat nak suruh lagi pakai singlet 3-4 lapis kat dalam..ade orang nampak ke?watthehell?

lepas tu buat pasangan macam robot..die nak kena tetapkan bila nak kena makan,bila nak kena belajar, ape yang patut dibuat,kena makan ape, kena pakai ape, patut kawan dengan sape? memang tahap cipan betoi..


4) MENGUNGKIT!!

benci betoi aku dengan orang kuat mengungkit..berdasarkan kajian, 70% lelaki lebih kuat mengungkit dari pempuan..kamon lah..dah tolong orang..tak perlu mengungkit okeyy..kalau taknak tolong cakap je..awal2..ni dah la tak dapat pahale sebab tolong tak ikhlas, pastu mengungkit..tau tak mengungkit tu sempit rezeki bhai??

aku rase maybe laki ni nak tolong buat sumting sebab nakkan sumting kan..bile da benci pempuan tu, dah tak suke,or tak dapat ape yang die nak ,mulelah nak kate orang tak mengenang budi, tak tau nak hargai..
wehh..kalau kau dah cakap camtu..memang kau takkan ingat ape yang pasangan kau pulak buat kat kau..haha



5) PEMARAH!!

hoii ingat laki je ke ade perasaan nak marah ha? pempuan tak leh nak marah eh?
sape yang suka kena marah kan..mesti hati rasa nak memberontak..contohnye kena marah dengan cikgu..ape korang rase...haha
pempuan ni kurang tunjukkan marah die sebab hati pempuan ni lembut,susah nak marah..coz kalau marah pempuan akan menagis tanpa disedari..haha..pelik kan?

tapi bila ada pempuan yang tabah dan kuat, nak marah jugak,laki akan cakap mulut pempuan ni kurang ajar,
mulut laser macam2 mulut la..sedarlah laki..jangan baling minyak dalam api...=)



6) PERASAN

 sile jangan perasan..kalau sikit perasan takpe la,takde orang lain nak puji,puji la diri sendiri.tapi kalau perasan  melampau2, memang aku sepak2 je orang tu..haha


7) TAK HORMAT PEREMPUAN

mentang2 namenye lelaki, so korang ingat boleh senang2 tindas perempuan..aku sakit hati betol bile ade kes2 suami dera isteri masuk dalam paper..patut adekan satu hukuman khas utuk laki2 ni.
aku cadangkan isteri ni boleh dera bali suami dorang dalam keadaan laki tu terikat..hahahha



8) EGO!!

woi..dah salah tak reti nak mintak maaf ke????
jangan la samekan diri macam bintanag sebab lembu dan sekutu2nye je yang berak berterabur tengah jalan dan merata2 tapi tak reti nak mintak maaf..dan tak reti mengaku salah...

SUMBER~

8 comments:

.::WaNiE::. said...

paling tak leh terima yg jenis cemburu buta and over mengongkong

sarah shafie said...

tk suka laki yg suke maki2..huishh..ckup sekali jmpe yg mcm tu..

Fifi Rahmat said...

semua i x suka. benci benci benciiii. *tlg u beremosi di sini. hehehe.

diriku said...

plg xleh trima gmbr yg 1st tu, yg pimpin tgn ngn org lain dr blkg..he2

zayani zidane said...

yeah..katakan tidak pade lelaki2 yang camni!!haha

SlacKerZ said...

laki2 yang berpewatakan seperti di atas mmg buat kte rse nak lempang dorang laju2..

bikin gua emo ni.. hehe

setiahawa said...

patutnya kan, gambar untu tang yang perasan tu ko letak gambar HeeChul. sebab dalam Super Junior ni kan, Hee Chul paling perasan yang dia comel, famous, semua peminat minat dia. hahaha... tapi gambar DongHae pun ok what. Dia hensem gak. Hahahaha

Anonymous said...

aku x ska laki yg ska ckap gna kta2 kesat & mcarut.. mmg aku lempang je scara automatik pastu lari sekuat hti..hahahaha

apesal.com