click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Saturday, November 6, 2010

PARTI HOLLOWEEN ARTIS MALAYSIA

Gelabah la artis2 Malaysia ni..ingat dorang tu celebrity hollywood ke...(-__-")
Ape la best sangat sambut holloween tu. Bukan ape, nanti sure jadi ikutan remaja2 Malaysia yang bendul nih.
Kalau sambut sorang2 kat rumah takpe, ni buat parti, ajak kawan2 sekali, nanti mula la mabuk2, makan pil..

Gambar-gambar ni dipetik dari fan Page artis yang terlibat ni..
.







Hot babe!
Sudah2 la tu je bendul main ikut je budaya barat macam lah takde budaya sendiri..hakahakhak...
kalau fasha dan jejai baca ni..i nak mintak maaf awal2 ye..ni nak bagi peringatan kat remaja2 diluar sane je..

3 comments:

zirconia said...

apakah sambut halloween? jadi hantu terus jelah senang.

Fifi Rahmat said...

adei. ini muka Fasha Sandha je.

aimi-san said...

mengong~

apesal.com