click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Sunday, November 7, 2010

semester 2010/2011 tak best langsung bagi aku!

Semester ni sangat pressure..
sangat tak best
selalu tak cukup tidur
selalu tak cukup makan
selalu sibuk tahap cipan

semester ni  banyak dugaan..
banyak assignmen.!!.
banyak presentation!!
banyak kuiz !!
banyak subjek
banyak kawan2 dah nak kawin (down down)
semester ni jugaklah nak kena cari company untuk internship

semester ni takde rilek
takleh berblog
takde fieldwork
takde futsal dengan rockaholick
tak banyak stadi group
tak banyak stadi pun
tak banyak boleh score
silap ambik u3 (persekitaran & kesihatan) (-_-")

semester ni aku gerenti result down
gerenti tesis hancus
gerenti meleleh air mata
gerenti down giler

lagi 3 hari semester ni dah nak habis
aku tak sabar nak balik rumah
lawan game dengan paan
jalan2 dengan jejaka idaman
makan tido kat rumah
oh miss them so much

Selamat tinggal semester yang tak best!          
hate this semester!!

No comments:

apesal.com