click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Sunday, January 9, 2011

lelaki berkening lebat is handsome!

harini baru aku perasan yang aku sebenarnye mudah tertarik dengan lelaki berkening lebat dan berkumis..hahaha

sebab tadi time usha2 gambar artis lelaki yang aku minat, semuenye lebih kurang same je..kening lebat, berkumis..dan berkulit cerah
aku bukan jenis suke sebarang lelaki walaupun die hensem....lelaki2 yang aku pernah minat pun camtu jugak.


aaron kwok
tony leung chiu wai
collin farrel
johnney deep..perghh..

pade pendapat aku lelaki yang macam ni nampak matang,macho,romantik..no wonder la pakwe aku pun aku pilih yang macam tu..(-_-")
artis2 kat atas ni je yang aku betol2 minat sampai sekarang..artis2 lain kureng...
mungkin definasi hensem bagi setiap orang tu berbeza..^_^

1 comment:

nazahtul said...

aku suke laki kening lebat jugak...haha.
tp xmau la smpai bersambung kening tuh..hoho.

apesal.com