click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Wednesday, April 27, 2011

Hi, i'm a graduate of BSc geology UKM ~

itulah title impian aku untuk bulan September 2011...dan untuk taun depan mungkin Mrs. Halil wakakaka
Secara rasminya semalam, aku telah tamat pengajian di UKM
dan secara rasminya harini aku dah tak payah pergi kelas pagi-pagi
dah tak payah salin nota tiap2 hari, tak payah tidur lewat buat assignmen tiap2 malam

Selasa depan aku dah start Latihan Industri di Jabatan Mineral dan Galian (JMG) IPOH..as geologist.
Aku saje mintak dekat2 dengan rumah..senang nak makan tengah hari kat rumah je, save duit haha
Bukan uwang yang aku cari untuk L.I ni...tapi pengalaman je...pengalaman kerja kerajaan..
sebab cita-cita aku nak jadi penjawat awam yang berwibawa..nak berkhidmat untuk negeri Perak hahaha
Jadi, aku sikit pun tak hairan dengan kawan2 yang dapat L.I di offshore, petronas,shell, schlumbeger
buat ape la nak hairan, jeles jela..haha

Tesis semua dah setel, tinggal nak hantar kat ofis je, bilik kesayangan ni dah kosong, nota2 dah bagi junior
semua tempat dah pergi untuk kali terakhir, misalnya azura, ameerali, fareezmaju dan sebagainya..
Harini rasa hilang semua penat untuk satu semester bila penyelia tesis cakap ada merit untuk tesis sebab banyak data..weeee~
Mintak2 la result semester terakhir ni tak jatuh...hopefully maintain or naik je...huhu

Kepada semua pensyarah, terima kasih atas segala tunjuk ajar kalian, jasamu takkan kulupa
tak lupa juga kepada semua kawan2 geologi yang telah banyak melalui suka,duka, tension, stress bersama
All the best for ur future!! semoga kita bertemu lagi time konvo ok!!!!

2 comments:

Anonymous said...

as salam..... tahniah kerna saudari tlh tamat pengajian d UKM dan bakal bergelar lepasan ijazah!

Jwtn peg. Kajibumi di JMG akan byk kekosongan nanti, so apply SPA cepat2.

saudari akan merindui zaman student suatu hari nanti spt apa yg telah kami alamai... Ahmad Rosli

nurul megat shukri said...

yani,congratz dear!!

apesal.com