click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, June 13, 2011

kenangan paling indah time sekolah

kelas halil 5ka2

kelas aku time form 4.4km2

semalam terbaca satu blog ni, die tulis pasal macam mana die kenal buah hati die skang ni...
tibe-tibe aku terfikir...macam mane aku kenal buah hati aku skang ni ha? lupe dah...huhuhu..
tak ingat langsung macam mana aku boleh kenal mister halil tu.(-__-") 

yang aku tau die senior kat skolah teknik aku je, time aku form 4, die form 5
yang paling aku ingat macam mana kitorang start kontek,
die mintak no fon aku time rehat sebab kawan die tinggal kat area rumah aku.
tapi aku tak bagi (kunun jual mahal) tapi aku yang mintak no fon die untuk menggatal  bagi information haha~

nasib baik kebetulan aku tengah single time tu..baru putus dengan bf sekolah lama..
masuk sekolah baru bf pun kena baru la kan, (ayat budak form 4 baru nak up)
lalu di suatu petang yang damai, time tu baru dapat hanset baru nokia 3315 up lagi dari 3310 sebab result pmr ok sket, tu baru 6A, kalo straight A sure mak aku bagi helikopter.

(back to the story) aku pun belek2 no fon yang ade dalam hanset..nengok2 ade no fon halil
aku pun message la gitau aku ade ternampak member die tu kat kedai tadi (memang aku nampak pun)
so aku tanye la nak pesan pape ke..padehal time tu aku memang bosan lalu nak ade member utk sms
malam tu die terus kol, kitorang sembang berjam2 lamanye.
bermula pada malam itu, perkara tersebut menjadi tabiat kitorang untuk bersembang lame2 dalam talipon  hampir setiap malam sehingga hampir 6 ahun lamanya (-_-")
kalau nak tau, syarikat Digi tu kaye sebab kami la !!

that's all about me and him for today, tq =)

1 comment:

sara said...

PEHHHH~~ lg terer pd ktorang tym skola lg dh ad hormon menggatal neh..heheh ;P neway, smoga jodoh yani n halil b'kekalan dunia akhirat..amin (^_^)

apesal.com