click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Tuesday, May 4, 2010

ORANG KELANTAN SEMANGAT KENEGERIAN TINGGI !!



masuk hari ni,dah 3 hari aku kat kelantan. ada fieldwork.
kitorang mule 1 Mei sampai 14 Mei kat sini.

mule2 datang kelantan,dah rase macam malas sebab takut makanan kat sini manis2..
tapi bile dah datang kat kuala krai ni boleh tahan gak makanan die,harga standart la..buat2 pandai cakap kelantan..muahaha

 orang kat sini pun ok la,ramah2 jugok,
dulu bagi aku orang2 kelantan ni tak boleh dibuat kawan,semangat kenegerian tinggi,benci kat orang luar,tapi bile dah lepak kat sini rase ok gak la..not badmjust nice..

walaupun keadaan tak maju sangat kat sini,(macam la ipoh maju sangat) tapi ade wireless dalam hotel laju giler walaupun signal very low.tak paham aku kenape?tak de orang online ke kat sini.haha

tapi condition kat hotel kat sini,sederhana la..tak de aircond,tapi ade kipas,takde tv tapi ade wireless leh tengok movie online.sangat laju.

tapi harini hari last aku leh update blog,sebab sok nak ke kampung bekok berkamping 5 hari 4 malam..waa..tak sukenye!!

ape pun,enjoylah cuti anda semue..aku balik minggu depan =))
nak tengok movie online free..kalau rase lambat,bukan salah aku,tapi salah broadband anda.haha
movie online-->CLASH OF THE TITANS

7 comments:

Sang Karipap said...

Dah boleh kerja jadi pengkritik filem dah akak ni. =.="

zulkbo said...

salam..
tak kenal maka
tak cinta

farwalis said...

heheh

selamat berkamping

nughul said...

dtg klntn xckp blh dtg umah..hehe


p/s:dpt award drku...j0m amik

http://nurulraph.blogspot.com/2010/05/letihpenatgembiratak-sabar.html

SyerAgh PgrEE said...

klntan eh.. SKMK.. singgah kelantan mesti kawin. jgn terpikat dgan org kelantan dah.

Khadijah Zek said...

Hurmm...bila la dpat pergi kelantan ye..

2tahundiwellingtonmencaricinta said...
This comment has been removed by the author.

apesal.com