click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Monday, May 17, 2010

link movie online ROBIN HOOD

aku baru sampai ukm harini..baru je..tak sampai sejam lagi..tengah godek2 internet nak tengok movie online.


aku rase cam baik hati je nak bagi korang tengok movie bersame aku...


tapi firstly aku nak mintak maaf sebab rupenye korang kene install DivX stage dulu baru boleh tengok laju macam aku jugak.


tapi jangan risau,setiap kali korang nak tengok movie ni,kalau takde divx stage,die akan suruh install plug-n.install je,jangan takut,bende ni ok..dijamin bersih..aku da try.


.pastu korang boleh menikmati movie secara online yang superb laju..nak download pun boley..


aku bagi link ROBIN HOOD


ingat lagi tak dulu time awal tahun aku ade bagi senarai movie wajib tengok.bukan wajib tayang.movie Robin hood ni tersenarai dalam tu..jadi,korang wajib tengok la k. (-_-")



hero:russell crow
heroin:cate blanchett



aku pun belum tengok movie ni..takleh nak bagi bintang lagi..harap korang enjoy dan nanti bitau aku bape bintang patut di bagi.haha







3 comments:

amar haziq said...

semalam saya tengok the making cerita ni..nampak macam best je;)


jenguk2 lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

aCu said...

kasi la link IP man ke,ironman2 ke...best sikit..hehe.. byk feedback robin hood boring la. n ramai org kuar panggung separuh cite. huhu..

khmer news said...

Hello friend, could you exchange my blog?
I hope you can link my blog to yours
this is my site: http://khmernewstoday.blogspot.com/
thanks you
cheer,

apesal.com