click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, May 20, 2010

PERAK NEGERI PALING BORING KAT MALAYSIA???


sape kate perak boring?datang la singgah..
aku orang Perak aku tau la..

baru harini dapat can update blog
setelah 4hari bertungkus lumus siapkan report lapangan di ukm yang sunyi di kala semua orang cuti ni..

baru harini aku dapat rase kesengsaraan jadi geologist..
memang sangat penat..

habis fieldwork siapkan report pulak..
dah habis report kene buat proposal final projek(thesis)
habis proposal kena pegi fieldwork balik 2minggu kat bukit antarabangsa..

persoalannye,mane cuti aku?waaa...
sem ni cuti serius tak puas..nak facebook pun kawan2 sibuk siapkan report lagi

aku da siapkan tadi sebab esok nak balik ipoh.
sebab sabtu kenduri kakak aku kat pahang pulak..
tu jela care aku nak release tension..lepak dengan family..

apepun,enjoy your weekend kawan2!
bersusah2 dulu bersenang2 kemudian kan..

to all my politechnic frens..all the best for final exam ok terutama HALIL.go go chaiyok b!!



pangkor pun kat perak tau! moh kiter..

4 comments:

sop said...

lama x pergi pulau pangkor..
bestnya dapat berehat di pulau...uhuhuu

ザ-sylver-shooter said...

feri ke pulau baper bro..last pegi mase darjah5, sengget dua kupang 1 kpla budak2..

FauziIbrahim said...

setuju.. sape kate perak boring? perak best la.. ada pulau untuk lepak mandi manda. ada hutan dara untuk camping dan memancing.. ada bangunan2 bersejarah untuk mereka2 yang fail sejarah ahahahha

fndrocka said...

tak pernah lak dengar ada org kata perak negeri paling boring...u saja kuarkan persoalan ke apa ni?huhu


perak ada zoo taiping.haha

Latest Entri : Peristiwa Subuh

apesal.com