click sini..sedekah amalan mulia

Followers

Thursday, July 8, 2010

AWEK BARU RADHI OAG 18 TAHUN?? MATUREDNYE MUKE!!



nur shahira ayu zahiri | me n radhi | nur shahira ayu binti zahiri




ini lah nur syahira ayu kekasih baru radhi OAG ni..
rasenye memang dah berlambak gambar yang same ni di blog2 dan paper2 yang lain..
tapi radhi ni memang bertuah sebab dapat awek yang hot dan cun serta muda..

maybe radhi rase dirinya muda semula selepas selesai kes penceraian die kot..(walaupun dah 33 tahun)
so ape lagi cari yang muda dan cun lagi begetah la kan..
lagipun nur syahira ayu ni muka die pu cam matured.
kalau die cakap umur die 25 pun orang percaye kot..maybe sebab dressing die yang menampakkan die camtu..

ape pun semoga dengan hadirnye radhi dalam kehidupan nur syahira ayu ni
 maka bertambah semangatlah beliau untuk belajar bersungguh2..
or mungkin nur syahira ayu ni lebih berminat menceburkan diri dalam bidang modelling ke kn..huhu

3 comments:

.::WaNiE::. said...

tak nak aku org saiko camni

hahah tetiba

Sang Karipap said...

Baru umur 18 dah duk beronggeng kat kelab2 malam?

Anonymous said...

biase la..budak2 sekarang..16 taun dah pandai lepak clubbing..(-_-")

apesal.com